Reacties

Lauwerens

We willen u, Paul en het ganse team hierbij erg bedanken voor de prima service. Als men een bouwcontract ondertekent, legt men zijn vertrouwen in derden… en dat is toch wat angstig afwachten. Alles is echt vlot gegaan. Jullie zijn correct, rechtuit, de planning werd aangehouden, geen klagen over de kwaliteit en bovendien hebben jullie een toffe flair van zakendoen.

Stenten

Voor vele mensen wordt bouwen een nachtmerrie, voor ons was het een langverwachte droom die uitkwam. Firma Claessen werkt met professionele mensen, zowel op de werf als op het bureel. Alles verliep vlot en volgens planning. Wij zijn zeer tevreden en willen iedereen bij deze hartelijk bedanken. Moesten er nog mensen zijn die twijfelen om met jullie sleutel op de deur te bouwen, dan mag je altijd onze referentie doorgeven. We zullen ze dan overtuigen! Dit weekend zullen we verhuizen. We zien er echt naar uit.

Celis

Onze ramen staan er sinds vrijdag in en ook de voordeur werd reeds geplaatst. Vandaag zouden ze nog een aantal rolluiken komen plaatsen, de vliegenramen en de vliegendeur. Wat is ons huisje mooi geworden met de ramen en deuren erin! De kleuren zijn echt zoals we het gewild hebben. We zijn zo trots op ons huisje! Dikke pluim voor Roger en heel jullie team natuurlijk!!

Corremans

Uitstekende ervaring met P. Claessen achter de rug. Zeer reactief bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Van begin tot einde zeer open en correcte communicatie tussen verschillende partijen.

Symons

We waren eigenlijk op zoek naar een “sleutel op de deur”-firma, maar één die ons de vrijheid bood om zelf zaken uit te voeren en dat hebben we bij jullie gevonden!

Paul Claessen heeft ons geholpen onze bouwdroom te realiseren, en ook nu nog als we een probleem of vraag hebben kunnen we steeds bij Christine, Paul of hun team terecht.

Baele

Het was en is een plezier om met hen te bouwen! Doe zo verder

 

Celis

Onze ramen staan er sinds vrijdag in en ook de voordeur werd reeds geplaatst. Vandaag zouden ze nog een aantal rolluiken komen plaatsen, de vliegenramen en de vliegendeur. Wat is ons huisje mooi geworden met de ramen en deuren erin! De kleuren zijn echt zoals we het gewild hebben. We zijn zo trots op ons huisje! Dikke pluim voor Roger en heel jullie team natuurlijk!!

Baele

Het was en is een plezier om met hen te bouwen! Doe zo verder

 

Van Den Broeck

We wonen nu een maand in ons huisje en nog steeds zeer tevreden over alles. Wanneer andere vakmannen hier binnen komen horen we steeds dat we met een hele goede firma gebouwd hebben. Tijdens de bouw werd er steeds met naar ons geluisterd en was niets teveel om toch nog te veranderen of aan te passen. We zijn blij dat we Woningbouw Paul Claessen gekozen hebben om ons huisje te bouwen.

Verbeke

Dag Paul, Christine, Gaëtan, Sofie en Frank,

Vorig jaar startte voor ons het bouwavontuur, wij hadden nooit durven dromen dat dit zo zorgeloos kon verlopen.
Jullie volgen het gebeuren van kortbij op en zijn steeds persoonlijk bereikbaar voor vragen.
Zowel de vakmensen in eigen beheer als de professionele partners zijn zeer vriendelijk en professioneel en konden ons altijd met raad en daad bijstaan.
Erg hard bedankt om ons wegwijs te maken in de verschillende stappen bij het bouwen van een huis en samen met ons ons droomhuis te bouwen!

Een succesvol 2017 gewenst!

Van Thielen

Wij zijn heel blij dat we naar Claessen stapten met onze bouwplannen! Mochten we opnieuw bouwen, zouden we exact hetzelfde doen. Waarom? Persoonlijke aanpak, altijd vriendelijke en professionele contacten, zeer vlotte samenwerking gezien wij de technieken zelf wilden installeren, de continue bereidheid om vragen te beantwoorden en oplossingsgericht te denken, gericht advies en grote flexibiliteit, goede klantgerichtheid…

Nick en Nadescha!

Hannes

Ons huisje is nu een maand klaar en wij zijn super blij met het resultaat! Na 9 maanden was alles al afgewerkt. Bij kleine probleempjes, vragen of onduidelijkheden zijn wij steeds snel verder geholpen door iedereen. Over alles hebben wij een eerlijke mening en goed advies gekregen, deze mensen zijn echt persoonlijk betrokken bij het bouwen van je huis en dat voelt super! Wij zouden de firma aan iedereen aanraden. Bedankt voor de goede zorgen en goede opvolging het voorbije jaar!

Van Acker

Bedankt voor de uitstekende uitvoering van het bouwen van onze eerste woning! Niets dan complimenten voor jullie hulp en familiale aanpak. Onze allerbeste wensen voor 2018 voor het hele Paul Claessen team! Ken & Sanne

Borremans

We zijn stilaan aan het wennen aan het wonen in ons nieuwe huis. We zijn zeer tevreden dat we dit avontuur hebben ondernomen samen met Paul Claessen. We hebben deze keuze gemaakt op basis van de positieve reacties van meerdere mensen uit onze omgeving en willen ons hier ook bij aansluiten.

Heusdens

Wij zijn zeer blij dat wij ervoor gekozen hebben om met de fijne mensen van Paul Claessen samen te werken. Het afleveren van degelijk werk en een persoonlijke aanpak staan bij hen op de eerste plaats. Ik zou iedereen aanraden om met Paul Claessen te bouwen!

Van Den Broeck

Wij zijn echt super tevreden over Paul Claessen. Een dikke aanrader. Onze woning stond er op 9 maanden. Goede begeleiding en service. Ik zou zo terug voor hen kiezen. Top!

Vanderheyden

Wij zijn pas verhuisd naar onze nieuwe woning die gerealiseerd werd door Woningbouw Paul Claessen. Wat een firma! Niets dan lof!
Wij zijn uiterst tevreden over de ganse lijn!
Sleutelwoorden zijn: professionalisme, correct, vriendelijk, behulpzaam, beleefd, hulpvaardig, enz…
Spijtig dat er maar 5 sterren staan want wij zouden er 6 geven! 
Een aanrader om U tegen te zeggen!
Dankuwel aan het ganse team!
Men zegge het voort…!